У Тернополі до осені перекрили дамбу: як їздитиме громадський транспорт

фото з відкритих

фото з відкритих

Відсьогодні на вулиці Руська вздовж дамби Тернопільського ставу частково перекрили рух автотранспорту. Перекриття зазначеної ділянки пов’язане з відновленням ремонтних робіт третьої черги реконструкції дамби. Фахівці відремонтують гідроспоруду (польський шлюз), а також третю частину дороги у сторону до Надставної церкви. На всій проїзній частині дамби влаштують верхній шар асфальтобетонного покриття.

 

Під час ремонту вказаної ділянки громадський транспорт курсуватиме без змін. Роботи проводитимуть по смугах. За сприятливих погодних умов, ремонт планують завершити до початку осені.

 

Нагадаємо, у серпні 2017 року розпочалася друга черга реконструкції дамби Тернопільського ставу, протягом якої було відремонтовано чималу ділянку дороги. А нещодавно тут завершився капітальний ремонт пішохідних доріжок зі сторони ставу та зі сторони гідропарку «Топільче», а також здійснена реконструкція контактної мережі із заміною опор. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

 

 

Людмила Маліброда

 

Реклама

 

Попередня стаття

Як змусити себе працювати, коли немає бажання

Наступна стаття

Тернопільських водіїв просять бути обережними і завчасно обирати маршрут

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.