У Тернополі на Протасевича п’яний водій в’їхав в електроопору

Дорожньо-транспортна пригода трапилася на вулиці Протасевича у Тернополі. 39-річний водій автомобіля марки DAEWOO LANOS не впорався з кермуванням і в’їхав в електроопору. Потерпілих в аварії немає.

 

Патрульні встановили, керманич перед тим, як сісти за кермо, розпивав алкогольні напої. Опісля – сів за кермо, але не впорався з керуванням та в’їхав у стовп. Водієві запропоновали пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці скоєння ДТП. Він відмовився в категоричній формі, але забажав проїхати в медичний заклад. На табло алкотестера висвітився результат у 2, 58 проміле, що у 13 раз перевищує дозволену норму.

 

На водія склали два адміністративних матеріали: протокол за ч. 1 ст. 130 (керування в стані алкогольного сп’яніння ) та вилучено посвідчення водія (передбачає санкція статті), а також протокол за ст. 124 (порушення ПДР, що спричинило ДТП). Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

Людмила Маліброда

 

 

 

Реклама

Попередня стаття

«Ми достатньо сплачуємо, аби була постійно», – тернополяни про відключення гарячої води

Наступна стаття

Їдете на море? А чи знаєте, як правильно засмагати?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.