На Тернопільщині зливи та грози завдали чималої шкоди

фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Минулої доби Тернопільщиною пройшли зливи та грози. Найбільше шкоди вони завдали жителям Борщівського району.

 

В районному центрі на вулицях Промислова та Січових Стрільців на проїжджу частину дороги сильний вітер повалив три дерева. Аби їх прибрати, задіювали рятувальників. Окрім цього, пошкоджена покрівля п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Курбаса, 14. Орієнтовна площа,якапотребує ремонту, 50 метрів квадратних.

 

Наробила клопотів негода й навколишніх селах. У селі Більче-Золоте – вітер пошкодив покрівлю однієї приватної господарської будівлі та накриття чотирьох будинків у Глибочку. Площі пошкоджень встановлюють. Повдіомляє управління ДСНС у Тернопільській області.

 

 

Маліброда Людмила

Попередня стаття

На Тернопільщині вилучений у контрабандистів гобелен передали до музею

Наступна стаття

Ремонт підпірної стіни на Миру у Тернополі триватиме ще декілька тижнів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.