На Тернопільщині у водоймі знайшли тіло охоронця, який зник під час служби

На Тернопільщині патрульні розшукали безвісти зниклого. Чоловік пропав три місяці тому під час несення служби по охороні стратегічного об’єкта – залізничного моста у Заліщиках.  Його тіло виявили за 35 кілометрів від місця роботи.

 

41-річний житель села Добрівляни в ніч з 14 на 15 квітня стояв на вахті і кожну годину звітував про ситуацію. Проте, коли його прийшов змінити співробітник, заліщанина на місці не було. 

 

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Вони оглянули територію. На мосту біля річки Дністер оперативники знайшли речі чоловіка, але ні зброї, ні самого жителя райцентру ніде не було. Одна з версій, яку відпрацьовували слідчі, чоловік впав у річку.

 

Версія підтвердилася рівно через три місяці. 14 липня за 35 кілометрів від місця зникнення охоронця, рибалки виявили тіло невідомого, одягнутого у військову форму. При огляді з’ясувалося, що це оголошений в розшук чоловік.

 

При попередньому огляді тіла слідів насильницької смерті не виявлено, але причина нещастя стане відома після проведення судово-медичної експертизи. Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 115 ККУ. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області. 

 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопіллі корову з майже 3-метрової ями витягали пожежними рукавами

Наступна стаття

У Петриках чоловік сокирою вбив пенсіонера, опісля ліг спати

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.