У Петриках чоловік сокирою вбив пенсіонера, опісля ліг спати

У Петриках поблизу Тернополя – вбивство. Місцевий житель сокирою зарубав свого 60-річного гостя. Опісля, пяний чоловік ліг спати. Зрозумів, що накоїв, лише наступного дня – коли прокинувся.

 

Слідчі встановили, напередодні потерпілий разом зі своїм вбивцею у його ж помешканні розпивали спиртні напої. Підозрюваний на деякий час вийшов, залишивши на столі у кімнаті гроші. Аби товариш не щез з гривнями, закрив його у кімнаті. За кілька хвилин він повернувся, але коштів уже не було.

 

Знайомий почав стверджувати, що нічого не брав. Господар оселі схопив сокиру і кілька разів вдарив нею гостя. Після цього знаряддя вбивства він викинув у пічку, допив решту алкоголю і ліг спати. Вранці прокинувся і побачив, що накоїв. Про свій вчинок повідомив у поліцію самостійно.

 

Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце злочину, лише зафіксувала смерть. Тіло загиблого направили на експертизу. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині у водоймі знайшли тіло охоронця, який зник під час служби

Наступна стаття

На Тернопільщині водій “Славути” на швидкості в’їхав у мінівен

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.