У Почаєві на автозаправці “WOG” шахраї збагатилися на кілька тисяч гривень

15 липня близько 05:30 години ранку у поліцію звернувся чоловік і повідомив, що втратив близько 10  тисяч гривень. Крадіжка трапилася на автозаправній станції «WOG» у Почаєві Кременецького району. Заволоділи коштами невідомі особи у шахрайський спосіб. Пересувалися зловмисники на автомобілі марки Ford.

 

Автомобіль, який підпадав під орієнтування, патрульні помітили близько 06: 00 години ранку у Тернополі. Транспорт рухався вулицею Богдана Хмельницького. Інспектори зупинили водія. 39-річного чоловіка доставили в Тернопільський відділ поліції для встановлення всіх обставин правопорушення.

 

Шахраєві загрожує відповідальність за ч. 1 ст. 190 – шахрайство. Санкція статті передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині ДТП: металевий відбійник проткнув іномарку наскрізь

Наступна стаття

Замість Пушкіна – скульптура добровольцям: тернополяни голосують

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.