У Тернополі в п’яної мами забрали 7-річного хлопчика

Нетверезу жінку патрульні виявили на вулиці Соломії Крушельницької у Тернополі. Жителька обласного центру порушувала громадський порядок, поводила себе агресивно та виражалася нецензурною лексикою. Окрім цього, поруч із жінкою перебував малолітній син. У поліцію про нетверезу маму повідомила перехожа. Завниця зазначила, що дитина вибігала на дорогу і ледь не потрапила під колеса автівки.

 

Прибувши на місце, інспектори заспокоїли 7-річного хлопчика та передали родичам. Горе-матір доставили до відділення поліції, де на неї склали адміністративні матеріали за хуліганство та невиконання батьківських обов’язків. Про подію повідомили ювенальну превенцію.

 

Загалом, з початку року на Тернопільщини патрульні притягнули до відповідальності 13 батьків. Дорослі не виконували належно своїх обов’язків та ставили під загрозу життя своїх дітей. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

На Тернопільщині водій “Славути” на швидкості в’їхав у мінівен

Наступна стаття

Впливова тернополянка поділиться формулою успіху (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.