Через прогнилу каналізацію – антисанітарія і коротить електрика, – мешканці гуртожитку у Тернополі

Мешканці гуртожитку на вулиці Текстильна,14 у Тернополі просять про допомогу. Будівля знаходиться в аварійному стані – каналізаційні труби прогнили та почали протікати. Електричні коробки та щитові – коротять. Відтак, у будь-який момент може трапитися пожежа, – написала на своїй сторінці у Фейсбук Оксана Власюк.

 

– Влада, тернополяни, людоньки!!! Ми, жителі гуртожитку вулиця Текстильна 14, просимо та навіть благаємо про допомогу! Прохання, звернення та вимоги до нашого ЖЕКу не дають результату.
Пробиті труби каналізації вже не лише створюють жахливу картину в наших помешканнях й породжують антисанітарію, але наражають на небезпеку бо коротять електричні коробки та щитові. Частина приміщень загального користування вже без електрики і у будь-який час через замикання може статись пожежа.

 

Усі, хто мають можливість вплинути на вирішення кричущої проблеми, просимо допомоги. Надіємось, публічний розголос змусить ЖЕК і міську владу нас почути!, – написала у своєму пості Оксана Власюк. 

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

«На Тернопільщині цілий тиждень дощитиме», – метеорологи

Наступна стаття

Село на Тернопільщині потрапило у фінал Всеукраїнського конкурсу

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.