Двоє людей постраждало під час вибуху в багатоповерхівці Тернополя

На вул. Пушкіна у Тернополі стався вибух. Інцидент трапися після восьмої вечора, коли майже всі мешканці були вдома. Епіцентр вибуху був у квартирі на восьмому поверсі. Про це повідомляє Управління ДСНС України в Тернопільській області.

 

Рятувальники підручними засобами погасили вогонь, який не встиг набрати обертів. Внаслідок вибуху знищено витяжну вентиляцію на площі 1м.кв. Також пошкоджено речі домашнього вжитку, облицювання стін та стелі, вхідні двері квартири, облицювання стін сходової клітки будинку між 8-м та 9-м поверхами, ударною хвилею пошкоджена міжповерхова віконна рама.
Під час вибуху в квартирі перебували три особи. До медичного закладу із опіками тіла II-III ступеню госпіталізовано власника квартири та його малолітнього сина
Для з’ясування причин вибуху працівники Національної поліції проводять слідство. Повідомляє Управління ДСНС України в Тернопільській області.

 

 

 

Попередня стаття

Траса Тернопіль-Ланівці перекрита, люди вимагають збільшення ціни на молоко (НАЖИВО)

Наступна стаття

Тернополянка хотіла покінчити з життям, а постраждали чоловік та син

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.