На Тернопільщині багатодітна мама під час сварки вбила співмешканця

На Тернопільщині 34-річна жителька села Волиця Бережанського району вбила співмешканця, а потім зателефонувала у поліцію. Прибувши на місце, на підлозі в будинку слідчі виявили тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями, який не подавав жодних ознак життя.  Медики, які приїхала на виклик, лише констатували смерть.

 

Разом з потерпілим в будинку перебувала і сама додзвонювачка. Жінка розповіла, що вони розпивали спиртні напої. В якийсь момент між ними виникла суперечка, що переросла в бійку. Остання, захищаючись, вдарила кривдника, а що було далі – не пам’ятає.

 

За словами слідчих, заявниця з загиблим уже два роки, як живуть разом. Періодично їздили на заробітки. На вихованні у жінки перебуває троє дітей. Правоохоронці неодноразово навідувалися до цієї родини, реагуючи на повідомлення про бійки та сварки.

 

Після проведення судово-медичної експертизи стало відомо, що чоловік помер в результаті асфіксії. Подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань. Жінці оголосили підозру відповідно до статті 115 ККУ – умисне вбивство. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу. Триває слідство. Повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Людмила Маліброда
Попередня стаття

На Тернопільщині замість ліків мама передала ув’язненому сину наркотики

Наступна стаття

У Тернополі водій сплатить штраф за незаконне використання спецсигналів

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.