На Тернопільщині замість ліків мама передала ув’язненому сину наркотики

Працівники слідчого ізолятора Чорткова в посилці для ув’язеного знайшли наркотики. Таблетки білого кольору з надписом В8 були заховані у тюбику з-під мазі. Передала посилку для підозрюваного його мама.  Жінка каже, що не знала про заборонену речовину, оскільки цей засіб для її сина передав якийсь його знайомий.

 

У слідчому ізоляторі хлопець перебував згідно з статтею 185 частиною 3 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло. Таблетки, які за зовнішнім виглядом схожі на субутекс, поліціанти вилучили та направили на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Триває слідство. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

 

Людмила Маліброда

Попередня стаття

Тернополянка хотіла покінчити з життям, а постраждали чоловік та син

Наступна стаття

На Тернопільщині багатодітна мама під час сварки вбила співмешканця

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.