Тернополянка хотіла покінчити з життям, а постраждали чоловік та син

У Тернополі на вулиці Пушкіна близько 20:30 години у девятиповерсівці стався вибух. Пошкоджена квартира на восьмому поверсі. Під час вибуху у помешканні перебували троє осіб. Серед них – 7-річна дитина.

 

Прибувши на місце події, пожежники погасили вогонь, який не встиг масштабно розгорітися. До медичного закладу із опіками тіла II-III  ступеню медики госпіталізували 45-річного власника квартири і його малолітнього сина.

 

Вогонь знищив витяжну вентиляцію на площі 1метр квадратний, пошкодив речі домашнього вжитку, облицювання стін та стелі, вхідні двері квартири. Також постраждало облицювання стін сходової клітки будинку між 8-м та 9-м поверхом, ударною хвилею пошкоджена міжповерхова віконна рама.

 

Зі слів господаря квартири, до моменту виникнення пожежі він перебував в одній з кімнат, дружина була на кухні, в коридорі грався син. Чоловік раптом відчув запах газу. Коли забіг на кухню, то побачив, що ручки газової плити відкриті. Дружина, не мовивши ні слова, пішла, а він перекрив газ та почав відчиняти вікна. В цей момент й сталося загорання.

 

За попередніми даними, жінка неодноразово намагалася вчинити самогубство через проблеми з психікою. Потенційну самогубцю госпіталізували  в психоневрологічну лікарню.

 

Поліцейські встановлюють причину пожежі. Відомості за даним фактом внесено до ЄРДР і кваліфіковано статтею 270 ККУ.

 

Попередня стаття

Двоє людей постраждало під час вибуху в багатоповерхівці Тернополя

Наступна стаття

На Тернопільщині замість ліків мама передала ув’язненому сину наркотики

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.