Мешканець Тернопільщини посеред міста закликав російські танки


У Рівному затримали 71-річного жителя Почаєва Тернопільської області з портретом Миколи II, який “закликав російські танки”. Про це пише LB.ua

 

За словами співробітниці правоохоронних органів, місцеві жителі викликали патрульних після того, як побачили чоловіка, який у центрі міста тримав портрет царя Миколи II і кричав, що “чекає на російські танки”, а коли вони приїдуть, “буде вішати українців”.

 

Чоловік назвав співробітницю правоохоронних органів “сатаною в штанях” і “гадюкою” та почав її хрестити.

 

Пенсіонера забрали в міський відділ поліції. Як з’ясувалося, це 71-річний уродженець Російської Федерації, який зараз проживає в Почаєві.

На чоловіка склали адміністративний протокол за ст. 173 (дрібне хуліганство) і відпустили.

 

Відео: Роман Федоренко

Попередня стаття

У Тернополі під час транспортування жінка втратила дороговартісні ліки

Наступна стаття

На Тернопільщині через зіткнення з вантажівкою загинув мотоцикліст

3 Comments

    Avatar
  • ростріляти треба було

  • Avatar
  • “пахне” фашизмом. Мінімум треба було,щоб оглянув психіатр. І якщо в цього індивідуума нема відхилень мав бути затриманий і осуджений (штрафом,трудотерапією). Якщо ніяк не реагувати ці випадки повторяться в

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.