У Тернополі нетверезий чоловік дебоширив у перукарні

У Тернополі близько обіду 19 липня у перукарню на вулиці Руській зайшов чоловік. Замість підстригтися, він почав дебоширити. Працівники закладу про нетверезого гостя повідомили у поліцію.

 

Інстипектори, приїхавши на місце, побачили чоловіка, який ображав працівників закладу лайливими словами та поводився неадекватно. Поліціанти склали на нього 2 адміністративні протоколи: за ст.173 (дрібне хуліганство), ч. 3 ст.178 (поява в громадському місці у нетверезому вигляді) КУпАП. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Обираємо мед: візуальні методи його оцінювання

Наступна стаття

«НІ!» – ГЕС на Дністрі!»: жителі Тернопільщини проти будівництва на річці

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.