Жителів Тернопільщини попереджають про сильний вітер, дощі та град

Відсьогодні на Тернопільщині ускладняться погодні умови, – попереджає обласний гідрометеоцентр. По всій території регіону передбачають сильні дощі з градом, пориви вітру, а також різкі перепади температурних показників.

 

«21-22-го липня в регіоні спостерігатимуться складні метеорологічні явища.  У Тернополі та області пройдуть сильні дощі з градом. Можливі пориви північно-західного вітру 15 – 20 метрів за секунду. У другій половині дня зі збереженням до кінця доби також спостерігатиметься град», – повідомила Першому інтернет-телебаченню метеоролог обласного гідрометеоцентру Оксана Озимків.

 

Щодо температурних показників, то вони коливатимуться вдень від дев’ятнадцяти до двадцяти чотирьох градусів тепла; вночі стовпчики термометрів знижуватимуться до чотирнадцяти градусів вище нуля. Метеорологи додають: різкі перепади температурних показників можуть позначитися на самопочутті жителів краю.

 

Вікторі Неборак

Попередня стаття

Кілька міфів про користь і шкоду домашньої консервації

Наступна стаття

У Тернополі хлопець хотів допомогти товаришеві і постраждав

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.