У полі неподалік Тернополя знайшли труп чоловіка


Поблизу Тернополя посеред поля знайшли труп чоловіка. Про знайдене тіло невідомого у поліцію повідомив сільський голова села Петриків. За його словами, виявили померлого будівельники і, що на вигляд йому 50 років.

 

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. При попередньому огляді судово-медичний експерт слідів насильницької смерті на тілі не виявив. За словами правоохоронців, особу невідомого вдалося встановити того ж дня. Це – 52-річний уродженець Зборівського району. Тривалий час чоловік проживав у Тернополі.

 

Сусідка розповіла, що ще 11 липня бригада швидкої доправила чоловіка до медзакладу, оскільки йому стало погано в центрі міста. Наступного дня чоловіка відпустили, але з того моменту зв’язок з ним пропав. Родичі намагалися додзвонитися, але марно. Не було зборівчанина і дома.

 

9 липня родина приїхала до обласного центру, щоб подати заяву про зникнення чоловіка. Коли їм показали фотографії невідомого, то в ньому вони впізнали свого родича. Причина смерті буде відома після проведення розтину. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

У Тернополі оштрафували піротехніка, який влаштував весільний феєрверк

Наступна стаття

У Тернополі з міського бюджету не виділяли кошти на будівництво «Коворкінг Центру»

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.