У Тернополі оштрафували піротехніка, який влаштував весільний феєрверк

Повідомлення про те, що на «Острівці кохання» у Тернополі лунають феєрверки надійшло у поліцію близько 22:00 години. На виклик негайно виїхав екіпаж патрульних. Заявник вказав інспекторам на правопорушника.

 

З’ясувалося, що піротехнік працював на весільне замовлення, щоб розважити гостей. Патрульні пояснили громадянину, що це протизаконно. Оскільки з липня 2014 року виконавчий комітет тернопільської міської ради прийняв рішення про заборону використання піротехнічних засобів у Тернополі через військові дії на Сході України.

 

На правопорушника патрульні склали адмінпротокол за ст. 195-6 КУпАП (порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів). Відповідно передбачений штраф від тридцяти п’яти до шістдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією піротехнічних засобів. Пристрій для вистрілів піротехнікою патрульні вилучили до рішення суду. Повдіомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

 

Попередня стаття

Цікаві факти про дощ, яких Ви точно не знали

Наступна стаття

У полі неподалік Тернополя знайшли труп чоловіка

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.