У Тернополі з міського бюджету не виділяли кошти на будівництво «Коворкінг Центру»

фото з відкритих джерел

У випуску газети РІА від 11.07.2018 року був опублікований матеріал «Публічні закупівлі: на що йдуть сотні тисяч із бюджету», у якому йшлося про реконструкцію благоустрою громадської вбиральні у парку Топільче».

 

У публікації містилися відомості, що місто нібито витрачає кошти на реконструкцію згаданої вбиральні. Хоча інформація, про яку йдеться у публікації, є недостовірною.

  1. Кошти з міського бюджету для реконструкції громадської вбиральні в парку Топільче та на закупівлю обладнання, меблів не виділялися.
  2. Для реконструкції громадської вбиральні в парку Топільче та на закупівлю обладнання, меблів надійшли кошти у формі гранту 2185288 грн.
  3. 3. Власником земельної ділянки, де розташована будівля, є Тернопільська міська рада. Також власником нежитлової будівлі за адресою вул.Дружби,8 є Тернопільська міська рада, а користувачем Фонд розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр» (відповідно до рішення міської ради від 24.02.2017р. № 7/14/43).
  4. Офіційне відкриття даного об’єкту буде проведено після введення його в експлуатацію відповідно до чинного законодавства.

 

У зв’язку з наведеними фактами вимагаємо у редакції газети РІА спростувати інформацію, як недостовірну і надалі просимо, для уточнення інформації щодо власників земельної ділянки чи нежитлових приміщень, а також про фінансові розрахунки звертатися із офіційними запитами у Тернопільську міську раду. Повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

 

підготувала Людмила Маліброда

фото з відкритих джерел
Попередня стаття

У полі неподалік Тернополя знайшли труп чоловіка

Наступна стаття

Маєте вдосталь домашнього сиру та молока – тоді готуймо разом!

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.