Поліцейські спіймали тернополян, які вкрали півсотні iPhone

Невідомі особи викрали вживані смартфони марки Apple ще у травні цього року. Зникло 44 гаджети загальною вартістю 350 тисяч гривень.

Поліцейські затримали зловмисників. Ними виявилися раніше судимий 25-річний тернополянин та 27-річний житель села Сущин Теребовлянського району.

 

Зловмисники проникли в офіс в робочий час, заховалися у вбиральні й дочекалися, коли працівники розійдуться. Опісля спокійно зібрали смартфони, відчинили двері зсередини і без проблем вийшли з приміщення.

 

Аби не потрапити у поле зору правоохоронців під час реалізації краденого товару, чоловіки збували смартфони в сусідніх областях. Возили на ринки Рівного, Одеси, Чернівців. Також, маючи в наявності закордонний паспорт, тернополянин здавав крадене у ломбарди в Польщі.

 

На даний час розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 ККУ. Вирішується питання про оголошення зловмисникам підозри, ­– повідомляє Головне управління Національної поліції у Тернопільській області.

 

Попередня стаття

Через ями на дорогах водії Тернопільщини влаштували флешмоб

Наступна стаття

У Тернополі оштрафували водія, який кермував несправною маршруткою

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.