У Тернополі львів’янин з ножем накинувся на жінку з дитиною

У Тернополі правоохоронці затримали 35-річного жителя Львова. Чоловік погрожував ножем своїй співмешканці. Під час конфлікту поруч із ними перебувала маленька дитина.

 

Подія трапилася 23 липня близько 15:00 години на вулиці Шептицького у Тернополі. Сварку між подружжям помітили перехожі і викликали патрульних.

 

Прибувши на місце події, поліціанти побачили натовп людей. Перехожі розповіли, що сталося і вказали на чоловіка, який, нібито, погрожував ножем жінці з 7-річною дитиною. З їх слів, скандал просто неба виник на грунті ревнощів.

 

Інспектори попросили чоловіка показати вміст кишень. У лівій він ховав предмет, схожий на ніж.   Патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Вже у відділку вдалося встановити його особу – це 35-річний уродженець Львова, раніше судимий за крадіжки, грабіж та розбій. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

 

підготувала Людмила Маліброда

Попередня стаття

Що як увесь лід на Землі розтане? (Відео)

Наступна стаття

Понад 7 тисяч гривень – середня заробітна плата у Тернополі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.