На Тернопіллі з’явиться величезний мурал на стіні будинку

 

Величезний мурал може незабаром з’явитися у Кременці.  Ідея створення малюнку належить місцевій художниці Світлані Ткачук. Мурал відображатиме спортивне життя міста, а також найважливіші туристичні принади. Повідомили у Кременецькій міській раді.

Довідка: Мурал або ж стінопис –  художній розпис стіни. Різновид монументального і декоративного малярства, що виконувалося безпосередньо на стіні або на штукатурці. За кількістю та різноманітністю муралів нині лідирує Київ. Малюнків на стінах за останні роки тут з’явилося більше сотні.

Попередня стаття

На Тернопільщині у ДТП постраждало 4 людини

Наступна стаття

Чи відомо Вам, що равлик має зубки, а у комара їх аж 47!

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.