У Тернополі водій тролейбуса «під кайфом» возив пасажирів (Фото)

Пів дня водій тролейбуса «під кайфом» возив пасажирів. На плановий огляд чоловіка зупинили патрульні  та помітили ознаки наркотичного сп’яніння.

 

– Водія тролейбусу направили до медичного закладу. Там підозри поліцейських підтвердилися. Тест на стан сп’яніння показав вміст опіатів та амфетаміну в організмі чоловіка. Патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП. Посвідчення водія у чоловіка вилучили та видали тимчасовий дозвіл на право керування транспортним засобом, – повідомляє керівник прес-служби патрульної поліції ТернополяОксана Смільська.

 

Після ДТП з маршрутним автобусом на трасі Київ-Чоп, де загинуло 10 пасажирів, тернопільські поліцейські посилили контроль над перевізниками й ретельно їх перевіряють Інспектори стежать аби вони дотримувалися вимог дорожніх знаків, не перевозили пасажирів понад допустиму кількість, не перевищували швидкість і перевіряли справність своїх транспортних засобів.

 

За три дні посиленого режиму патрульні перевірили 141 транспортний засіб та склали 30 адмінматеріалів.

Фото: патрульна поліція Тернополя

Попередня стаття

Тернополянин отримав струс мозку через дитячі пустощі

Наступна стаття

Біля Тернопільського замку розкопали унікальні археологічні знахідки (НАЖИВО)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.