27 липня – День системного адміністратора

Професія системного адміністратора в сучасному світі просто незамінна. На них покладено одне з найбільш відповідальних завдань – забезпечення надійної інформаційної взаємодії між нами. Своє професійне свято системні адміністратори відзначають в останню п’ятницю липня. Цьогоріч воно припало на 27 число.

 

Парадоксально, але факт – про системного адміністратора багато з нас згадують не тоді, коли все працює добре, а тільки тоді, коли в наших системах щось не так. Зауважимо, що робота переважної більшості служб системних адміністраторів організована в цілодобовому режимі сім днів на тиждень.

 

У День системного адміністратора ми приєднуємося до привітань на адресу всіх сисадмінів і бажаємо їм трохи менше клопоту, побільше приємних турбот, веселих вихідних і доброго настрою! Ми цінуємо Вас! Ми пам’ятаємо про Вас! Зі святом!

Попередня стаття

Маски з кориці для красивого та здорового волосся

Наступна стаття

За телефонний зв’язок тернополянам доведеться платити більше

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.