Перехрестя, де сьогодні травмувався мотоцикліст, водії називають «чорним» (Відео)

На перехресті вулиць Бандери та Польового часто стаються ДТП. Чергова трапилося сьогодні, 27 липня.

Нагадаємо, на Бандери ДТП. Мотоцикліст врізався в легківку (Наживо)

Легківка повертала на вулицю Польового, мотоцикліст мчав в сторону центру. Від удару водія двохколісного відкинуло від свого транспортного засобу на більш ніж 10 метрів. У нього перелом руки і ноги, та посттравматичний шок, – кажуть у прес-службі поліції. Водій автомобіля травм нема.

Минулого року у подібну автопригоду на цьому ж місці потрапив байкар Олександр. Чоловік за кермом двохколісного понад 5 років. Каже їх часто не помічають на дорогах.

– ДТП з мотоциклістами стаються часто. Лише на цього перехресті знаю як мінімум три таких випадки. Нас не помічають на дорозі. Не вважають повноцінними учасниками руху. Тому мотоциклісти повинні бути вкрай обережні, окрім найденого байку мати правильний одяг та взуття, – розповідає Олександр.

 

Очевидці події кажуть, мотоцикліст їхав на великій швидкості, не встиг вчасно загальмувати.

Попередня стаття

Автоперевізники Тернопільщини матимуть електронний кабінет

Наступна стаття

У ставку на Тернопільщині втопився дев’ятикласник

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.