Цими вихідними на Тернопільщині передбачають дощі і спеку

Спекотну погоду з високою ймовірністю опадів передбачають метеорологи на Тернопільщині. Стовпчики термометра місцями підвищуватимуться до тридцяти градусів тепла. Однак дощі та грози пройдуть майже по всій території регіону.

«Упродовж вихідних передбачаються нестійкі погодні умови. По області та у Тернополі можлива хмарна погода з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вдень короткочасні дощі та грози. Вітер північно-східний 5 – 10 метрів за секунду, місцями пориви вітру. Температура повітря вночі 13 – 18 градусів тепла, вдень: 24 – 26 градусів вище нуля, місцями стовпчики термометрів підвищуватимуться до тридцяти градусів тепла», – повідомляє обласний гідрометеоцентр.

За попередніми прогнозами Укргідрометеоцентру, після вихідних в області передбачається суттєве підвищення температурних показників. Жителів краю попереджають про прихід спеки.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Закордонні ретрокари мандрували історичними місцями Тернопілля (Відео)

Наступна стаття

Тернопіль і далі затоплюватиме, грошей на ремонт каналізаційної системи нема

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.