У ставку на Тернопільщині втопився дев’ятикласник

 

На Кременеччині у воді загинув 15-річний хлопець. Нещасний випадок стався на ставку поблизу села Іква.

 

Дев’ятикласник відпочивав разом з друзями. Спочатку не заходив у воду, бо всі знали, що плавати він не вміє, та в якийсь момент таки вирішив скупатися. Однолітки, що були поруч, намагалися відмовити його, та хлопець не послухав.

 

Як розповів один з очевидців події, почав тонути приблизно в десяти метрах від берега. Підлітки кинулися йому на допомогу та самостійно впоратися не змогли. З водойми хлопця таки витягнули й стали рятувати. Реанімаційні заходи проводила бригада лікарів швидкої допомоги, яка приїхала на виклик, та, на жаль, повернути до життя дитину не вдалося.

 

За офіційними даними, це вже другий випадок з початку року, коли на водоймах області гине дитина. Загалом кількість загиблих становить 30 осіб.

 

Поліцейські закликають не нехтувати правилами поведінки на воді. Бо найменша помилка може вартувати життя.

Попередня стаття

Перехрестя, де сьогодні травмувався мотоцикліст, водії називають «чорним» (Відео)

Наступна стаття

Затемнення століття: сьогодні тернополяни побачать кривавий місяць

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.