Півсотні тернопільських студентів присягнули на вірність українському народові (Фото)

Понад пів сотні студентів центру підготовки офіцерів запасу ТНЕУ присягнули на вірність українському народові. Урочистості пройшли у Тернополі на плацу 44-ї окремої артилерійської бригади оперативного командування «Захід». Про це повідомляє прес-офіцер Юрій Кульпа.

 

– Ці молоді люди окрім навчання в університеті вирішили приєднатися до лав тих, хто стоїть на сторожі незалежності. Невдовзі випускники отримають первинне офіцерське звання – молодший лейтенант, – каже Юрій Кульпа.

 

Також під час урочистих подій всі присутні хвилиною мовчання згадали загиблих військовослужбовців, поклали квіти й лампадки до стели загиблим артилеристам.

Фото: Юрій Кульпа

Попередня стаття

29 липня – День Сил спеціальних операцій Збройних Сил України

Наступна стаття

У Тернополі десятки незаконних МАФів, – міська рада

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.