“Два тижні “тітушки” охороняють забудову” – тернопільські активісти вийшли захистити парк (НАЖИВО)

У парку Національного відродження знову триває чергова акція проти забудови. Громадські активісти та тернополяни збираються, аби з’ясувати, хто охороняє територію парку, на якій ведуться роботи.

За їх словами, у Тернополі вже два тижні залучають «тітушок», щоб реалізувати бізнес-проект з будівництва соціально-спортивного комплексу «Вулична академія».

Перший дозвіл на будівництво в парку Нацвідродження був виданий 18 лютого 2014 року, в той час, коли на Майдані лунали постріли, вибухали гранати та гинули люди! В час, коли був Майдан та антимайдан. Коли одні люди виборювали краще майбутнє для своїх поколінь, а інші полювали на них за 30 срібняків!Щось подібне зараз відбувається в Тернополі, одні люди приходять на акції за покликом серця, задля збереження парку, а інші ганебно продаються за гроші! – написав у соцмережі Oleg Synovets.

Нагадаємо, остання акція відбувалася у середині липня. Тоді тернополяни перекривали дорогу на вулиці Степана Бандера. Так хотіли достукатися до влади, бо не могли справитися з так званими «тітушками».

Журналісти інтернет-телебачення “МедіаТОР” стежать за розвитком подій. Акцію протесту можна побачити НАЖИВО на сторінці МедіаТОРа  у Фейсбук, або на канлалі youtube.

 

Попередня стаття

У ДТП на Тернопільщині постраждали діти

Наступна стаття

Від забруднення Тернопільського ставу масово гине риба

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.