Камери спостереження зафіксували як гнав мотоцикліст на Бандери (Відео)


 

На перехресті вулиць Бандери та Польового часто стаються ДТП. Чергова трапились в п’ятницю.  Легківка повертала на вулицю Польового, 33-річний мотоцикліст мчав в сторону центру. Від удару водія двохколісного транспорту відкинуло на більш ніж 10 метрів. У нього перелом руки і ноги, та посттравматичний шок, – розповіли у прес-службі поліції. Водій автомобіля травм немає.

 

ДТП з мотоциклістом зафіксували камери спостереження. На відео видно, як врізається мотоцикл в іномарку. Водій двохколісного відлітає на декілька метрів, а капот в автівці відривається і летить в сторону тротуару. В той момент перехожа тікає, кришку капота зупинила огорожа.

 

За словами поліцейських, водій мотоцикла досі в реанімаційному відділенні лікарні.

Варто зазначити, 83 ДТП, у яких 13 осіб – потерпілі, 15 – травмовані – стільки аварій зафіксували патрульні поліцейські від початку липня. Основними їх причинами є недотримання дистанції, порушення швидкісного режиму, правил маневрування, проїзду перехресть, керування у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Більше за цією темою:

Бандери ДТП. Мотоцикліст врізався в легківку (Наживо)

Перехрестя, де сьогодні травмувався мотоцикліст, водії називають «чорним» (Відео)

 

 

 

 

Попередня стаття

У Тернополі зникла неповнолітня дівчина

Наступна стаття

Жителів тернопільської багатоповерхівки тероризує психічнохворий сусід

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.