Жителів тернопільської багатоповерхівки тероризує психічнохворий сусід

У Тернополі мешканці будинку по вулиці Миру скаржаться, що сусід-квартирант в нічний час голосно вмикає музику.  Заїжджий, в свою чергу, пише заяви в поліцію на те, що жителі постійно стукають, ламають двері в помешканні, яке він орендує.

 

Заступника начальника Тернопільського міського відділу поліції Андрія Фірмана зазначає,  що квартирантом є житель Київщини. Зі слів однієї з мешканок багатоповерхівки, чоловік страждає на психічну недугу.

 

– На даний час законних підстав проникнути до помешкання, яке орендує житель Київщини, у нас немає, а чоловік дверей не відчиняє, – каже Андрій Фірман. – Власниця квартири перебуває за кордоном, тому отримати заяву про примусове виселення квартиранта не можемо. На виклики людей реагуємо, щодо порушника складено адміністративні протоколи за статтями 182 КУАП – порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях та 183  КУАП – завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. Також вживаються заходи щодо відправлення жителя Київщини на примусове лікування та виселення його з квартири. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

 

 

Попередня стаття

Камери спостереження зафіксували як гнав мотоцикліст на Бандери (Відео)

Наступна стаття

Бій середньовічних лицарів: у Скалаті дзвеніли мечі (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.