На Тернопільщині через сильну грозу повалило дерева і підтопило дороги (Фото)

 

Пожежники залучались для ліквідації наслідків негоди  у декількох районах. Як повідомили в Управлінні ДСНС України у Тернопільській області, їхні підрозділи виїжджали 5 разів.

 

У Скалі-Подільська на Борщівщині пожежники розчищали дорогу. Транспорт не міг рухатись через повалені дерева. У Чорткові випала значна кількість дощу, проїжджі частини та каналізаційні колодязі підтопило.

 

– Для відновлення безперебійного руху транспорту на вулиці на вул. Шевченка, 39 у Чорткові для відкачки води залучався черговий караул 6-ї ДПРЧ,  – написали на сайті  Управління ДСНС України у Тернопільській області.

 

Близько десятої вечора пожежники розчищали дорогу від повалених дерев у Тернополі на вулиці 15 квітні, на автодорозі Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, поблизу с. Галущинці Підволочиського району та в Борщові.

 

 

Фото з групи Чортківські новини

Попередня стаття

Чоловіка, який втопився у Тернопільському ставі, шукали понад годину

Наступна стаття

Тернополяни літатимуть в Канаду по-новому

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.