Канікули з Богом. Чотири сотні маленьких тернополян розважаються при Архикатедральному соборі (Відео)

Церковне подвір’я наповнилось щирим сміхом і танцями малечі. При Архикатедральному соборі вже третій день ідуть “Веселі канікули з Богом”.

День для чотири сотні діток розпочинається з молитви, далі – ігри, розваги, та різноманітні банси. Цьогоріч юні тернополяни два тижні забавлятимуться при церкві та пізнаватимуть Бога через Святе Письмо. Адже гаслом «Веселих канікул з Богом» є Face in book, тобто “обличчя в Книзі”.

За словами аніматора, отця Романа Демуша, разом з дітьми під час «Веселих канікул» слухають катехізацію, роздумують над пізнавальною тематикою, будують середовище взаємодовіри, бо основне правило –  слухати один одного.

 

 

 

 

Попередня стаття

На Тернопіллі в ДТП померла дитина

Наступна стаття

Хакери зламали сайт Кременецької райради

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.