На межі Тернопільської та Львівської областей водії годинами стоять у заторі (Фото)

Від обіду правоохоронці ліквідовують наслідки ДТП, що сталася  сьогодні на трасі Львів-Тернопіль близько першої години ночі.

 

Нагадаємо, автопригода сталася поблизу села Плугів. Водій вантажівки виїхав на зустрічну смугу, поламав близько 100 метрів відбійника та злетів в кювет.

 

Шофер перевозив цукерки та, ймовірно, заснув в дорозі. Керманича госпіталізували, а транспортний засіб вже кілька годин намагаються дістати з кювету. Через це, транспорт рухається лише однією смугою. Водії зізнаються, у заторі стоять понад годину.

 

Правоохоронці кажуть, роботу планують завершити до 21:00.   До цієї пори рух транспорту буде ускладнений.

Попередня стаття

Фаєр-шоу та спортивні забави: у Ланівцях відзначили День міста (Відео)

Наступна стаття

Жителям Тернопільщини обіцяють безкоштовні ліки від гепатиту С

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.