На Тернопільщині іномарка виїхала на тротуар, загинула восьмирічна дівчинка (Відео)


 

На тротуарі – під колеса автівки. У Чорткові іномарка збила маму з дитиною, дівчинка загинула. Жінка з тілесними ушкодженням потрапила до лікарні.

 

За словами водія марки MITSUBISHI Canter він, рухаючись вулицею Шевченка, знепритомнів і виїхав на тротуар. В цей момент там проходила мама зі своєю малолітньою донькою. Восьмирічна дівчинка від удару автівки померла до приїзду лікарів швидкої.

 

Начальник  відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області Сергій Крета розповів, що водій, який скоїв ДТП раніше притягувався до відповідальності за подібний злочин.

 

– У 2008 році під колеса цього ж водія потрапив місцевий житель, який загинув.

 

Відомості про подію внесені до ЄРДР за статтею 286 частина 2 ККУ. Водія направили в медзаклад, аби перевірити його на стан сп’яніння. Кермувальника затримано згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

 

 

 

Попередня стаття

Хакери зламали сайт Кременецької райради

Наступна стаття

Фаєр-шоу та спортивні забави: у Ланівцях відзначили День міста (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.