«Мотивувати – моя основна ціль», – засновниця “єСвоє” Олександра Струмчинська

Тернополянка, яка увійшла в топ-500 найвпливовіших жінок України, одна зі засновниць першої української соціальної мережі «єСвоє» Олександра Струмчинська провела майстер-клас «Тут і зараз». Мотиваційний тренінг відбувся 28 липня о 05:00 у Koza Bar. Усіма деталями заходу організаторка поділилася з «Першим інтернет-телебаченням Тернопільщини «МедіаТОР».

 

– Розкажіть, чи вдалося реалізувати все заплановане?

– Зізнаюся чесно, що не вдалось. Подія трансформувалася під час самої події, але я і учасники отримали набагато більше за рахунок такої комунікації. В мене був певний план заходу, але коли я почала спілкуватися,  зрозуміла що розмову потрібно направити в інше русло та більше акцентувати увагу на свої емоції.

 

 

– То про що дізналися люди на такому заході?

– Я розповідала на майстер-класі як мені вдається одночасно робити велику кількість справ, завжди отримувати від них задоволення, як бути натхненною, як відновлювати енергію, як працювати з багатьма проектами, як жити на декілька міст. Цей захід відвідали 30 людей, які прокинулись о 5-й годині ранку та прийшли за дозою мотивації. І вони її отримали!  Досі чую слова вдячності за те, що вирішила зробити таку неформальну подію.

 

– На майстер-клас прийшло 30 людей. Проте, я знаю, Ви очікували близько 100 осіб. Не розчарувалися реальною цифрою?                                                                             

– Не розчарувалася! Я розуміла, що прокинутися о 5-й ранку не так вже і легко. Дала слово, що якщо на захід прийде лише дві людини, я все одно його проведу. Мотивувати  – моя основна ціль, а мотивувати 100 чи 30 осіб – питання другорядне.

 

– Якою була аудиторія? Прийшли всі тернопільські «жайворонки»?

– Прийшли люди, яким не байдуже своє майбутнє. Люди, які хочуть щось змінювати в своєму житті розвиватися. Я була натхненником, а не інструментом для реалізації тих чи інших планів. Досвіду в мене досить мало для того, аби давати покрокову інструкцію, яка дозволить зробити власний бізнес в тому чи іншому напрямку. А щодо жайворонків, то були люди, які доїжджали 50 км до Тернополя, щоб потрапити на цю подію о 5-й годині ранку. Аудиторія мого майстер-класу – люди, які знають чого хочуть.

 

Плануєте проводити ще такі заходи?

– Наступний захід у Тернополі буде наприкінці серпня. Він взагалі не пов’язаний з попереднім, максимально неформальний і креативний, але вже не о 5-й годині ранку (сміється – авт.). У мене був задум, щоб виспатися і сяяти бадьорістю. Проте, через внутрішні переживання і моменти підготовки, сон відійшов на останнє місце. Основний меседж від цього не зміниться. Для того, аби досягнути ціль – потрібно зробити крок вперед. І не важливо о 5-й ранку він буде, чи десь під вечір.

 

Спілкувалась Юліана Діткун

Попередня стаття

У Тернополі місяць заливає дощами глибочезну яму посеред дороги (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі нужденним безкоштовно видаватимуть одяг і взуття

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.