На Тернопільщині чоловіки вкрали коня, щоб вкрасти пиво

 

До продавця крамниці, що в селі Витківці Збаразького району, серед ночі прибігли місцеві підлітки і повідомили, що невідомі особи намагаються проникнути до торгового закладу. Одного із зловмисників селяни затримали, іншому вдалося втекти. Люди викликали поліцейських.

 

Правоохоронці з’ясували, зловмисник – 25-річний житель сусіднього села Колодно, до слова, раніше судимий. Молодик розповів, що разом з товаришем, до слова, теж раніше судимим, збиралися обікрасти крамницю. Поїхати за халявним пивом та горілкою товариш вирішив на сусідському возі, тому вночі зайшов до чужого хліва, вивів коня, запряг у підводу і вже дорогою підібрав його.

 

23-річного зловмисника поліцейські ще розшукують. Йому інкримінують частину 3 статті 185 ККУ – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому.

Триває досудове розслідування. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

 

Попередня стаття

Щоб врятувати тернополянина патрульні лізли до квартири крізь вікно

Наступна стаття

Щоб Тернопіль не затоплювало – потрібні мільйони гривень (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.