Щоб Тернопіль не затоплювало – потрібні мільйони гривень (Відео)


Після нічної зливи Тернопіль знову опинився під водою. Вдосвіта тротуарами текли справжні ріки та били гейзери Комунальники кажуть, каналізація не справляється, бо через зміну клімату за 5 хвилин може випасти до 3 тонн води.

 

– Наш клімат міняється на субтропічний. Тепер дощі будуть для нас нормою. За5 хвилин може випасти до 3 тонн води. Зрозуміло, що каналізація не справляється, бо не прорахована на такий потік води. Вода поглинається поступово. Також проблема у тому, що за радянських часів частину стічних труб  приєднали до фекальних, чим ще  більше навантажили систему, – кажуть в управлінні житлово-комунального господарства.

 

Нині міськраді розробляють дороговартісний проект ремонту. Ціна покращення – 200 млн. грн.

Попередня стаття

На Тернопільщині чоловіки вкрали коня, щоб вкрасти пиво

Наступна стаття

На Тернопільщині через негоду з будинків викачували воду

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.