Щоб врятувати тернополянина патрульні лізли до квартири крізь вікно

Про те, що в одній з квартир на вулиці Коцюбинського, лунають крики про допомогу, повідомила сусідка. Жінка розповіла, у квартирі живе сам 84-річний дідусь і вже тривалий час чути його крики. Проте потрапити до помешкання було складно, двері ніхто не відчиняв.

 

Щоб допомогти чоловікові, патрульні лізли до квартири через вікно. Квартира знаходилась на першому поверсі, вікно було відчинене. У кімнаті на підлозі лежав літній чоловік. Він впав з ліжка, а підвестися не зміг.

 

На місце події патрульні викликали швидку допомогу. Лікарі надали чоловікові необхідну медичну допомогу. Повідомляє патрульна поліції Тернопільської області.

 

Попередня стаття

Сьогодні у Тернополі оголошено День жалоби

Наступна стаття

На Тернопільщині чоловіки вкрали коня, щоб вкрасти пиво

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.