Маленький Максимко, після вибуху на Пушкіна, заговорив та кличе татка (Фото)

 

Семирічний Максимко Лихолат, який обгорів у квартирі на Пушкіна, починає одужувати. Вчора він заговорив.

 

– Сьогоднішня ніч пройшла гарно, температура нижча, ніж учора. Хлопченятко йде на поправку, – написала у соцмережі Ліля Мусіхіна.

 

Максимко досі в лікарні. Щодня до нього навідуються волонтери й розповідають про тата. Богдан Кіндій ділиться зустрічами. Каже, змушений брехати хлопчику.

 

– Серце розривається на шматочки коли Максимко запитує про тата, кличе тата.., а тата вже немає, сьогодні його похоронили! Змушений казати “золоту брехню”, що татко також в лікарні, тільки для дорослих, що татко вітання передає: – ” Тримайся синочку, ти козак, все витримаєш. Так, кажу Максимку, говорив тато, тато казав, що сильно любить, що ти – все для нього, ти найкращий і єдиний…

 

Малий вірить волонтерам і передає привіт татові. «Тато і справді так і казав би… Та тата уже поховали. Він не вижив. А малюк мусить триматись. І мусить одужати…», – пише Ліля Мусіхіна. У Максимка досі бувають важкі дні, піднімається висока температура, а ліки ще будуть потрібні довго. Тому волонтери просять й надалі помагати одужувати хлопчику. Перерахувати гроші можна на картку: 5169 3600 0097 5445 Малік Ірина.

 

Нагадаємо, на вулиці Пушкіна жінка хотіла піти на той світ, вона відкрила всі камфори на газовій плиті, що призвело до вибуху. Поки чоловік і семирічний Максимко горіли – Оксана сиділа у сусідній кімнаті. Нині жінка у психлікарні, її чоловік Роман помер в лікарні від сильних опіків, а хлопчик досі бореться за життя.

 

На фото Богдана Кіндія його дружина з Максимком

Попередня стаття

У Тернополі п’ять автівок зі швидкою потрапили в аварію (Фото)

Наступна стаття

На Тернопільщині селяни застрягли у земельній колізії (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.