Цими вихідними на Тернопільщині передбачають спеку і дощі

Упродовж вихідних стовпчики термометрів підвищуватимуться до тридцяти одного градуса тепла, – повідомляють в обласному гідрометеоцентрі. Однак без опадів не обійдеться, у неділю передбачають дощі, грози та град.

 

За словами метеорологів, у суботу на Тернопільщині передбачається спекотна погода без опадів, а в неділю пройдуть сильні дощі та грози.

 

«4 серпня на Тернопільщині спостерігатиметься малохмарна погода. Вночі та вранці можливий слабкий туман, вітер західний 5-10 м/с, часом пориви вітру. Стовпчики термометра вночі коливатимуться від 13 до 20 градусів тепла, вдень – 26 – 31 градусів вище нуля. Місцями спостерігатимуться ще вищі температурні показники. 5 серпня в області передбачається  мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень короткочасні дощі, грози, подекуди град. Вітер південно-західний 7-12 м/с, температура повітря вночі –  14 – 120 градусів тепла, вдень – 25- 30 градусів вищу нуля. Місцями спостерігатимуться ще вищі температурні показники», – повідомила журналістам Першого інтернет-телебачення  метеоролог обласного гідрометеоцентру Оксана Озимків.

 

Вікторія Неборак

 

Попередня стаття

На Тернопільщині чоловік з’їв паштет й захворів на ботулізм

Наступна стаття

У селі на Тернопіллі господині змагатимуться за найкращі вареники (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.