У Тернополі зносять одяг, аби допомогти безпритульним (Фото)

 

Нині тернополяни приносять одяг та взуття на Благодійну барахолку “Річ у поміч”. Так, інші можуть вибрати якісні речі та купити за низькими цінами. Усі виручені кошти спрямують на допомогу безпритульним тваринам.

 

– Якщо декілька сезонів поспіль одяг лежить неподвижним вантажем – імовірність того, що ви його колись таки одягнете дуже низька, а тримати речі з надією, що ваші діти колись візьмуть їх до рук і їм сподобається – навряд. Так от, маєте що віддати, а не знаєте куди – є можливість зробити одночасно дві добрі справи – звільнити шафу і допомогти чотирилапим! – написала у соцмережі одна з організаторок Алла Ляпандра.

 

Зазначимо, цього року вже вдруге відбувається Благодійна барахолка “Річ у поміч”. Приносити речі можна за адресою Лесі Українки, 4 (приміщення ресторану Рандеву, вхід справа).

 

 

 

 

Попередня стаття

«Хтось на цьому знову заробляє», – тернополяни про відключення аналогового телебачення

Наступна стаття

Нині у Почаєві тисячі паломників вшановують ікону Богородиці (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.