6 серпня – Міжнародний день «Лікарі світу – за мир»

6 серпня – Міжнародний день «Лікарі світу – за мир». Це міжнародний день, який був запропонований організацією «Лікарі світу за запобігання ядерній загрозі». Він відзначається в річницю дня бомбардування японського міста Хіросіми 6 серпня 1945.

 

Зараз Лікарі світу – незалежний гуманітарний рух. Спільнота, що працює вдома і за кордоном, щоб надати нужденним людям доступ до охорони здоров’я. Завдяки 400 програмами у 80 країнах надається медична допомога, проходить робота над усуненням основних бар’єрів для охорони здоров’я. Участь у них беруть більш, ніж 3000 добровольців.

 

 

 

Попередня стаття

Вісім причин посміхатися якомога частіше

Наступна стаття

Через аварію на колекторі частина Тернополя залишилася без води

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.