На Тернопіллі недалеко від дому знайшли вбитого чоловіка

На Збаражчині в селі Чорний ліс знайшли мертвого чоловіка. Тіло невідомого виявили сусіди в садку одного з приватних господарств.

 

Правоохоронці зазначають, при попередньому огляді на обличчі потерпілого виявили тілесні ушкодження. Що стало причиною смерті встановить судово-медична експертиза.

 

Як стало відомо, загиблий – місцевий мешканець, 1970 року народження. Його тіло знайшли за кілька будинків від власного помешкання.

 

Працівники поліції вийшли на слід ймовірного підозрюваного. Вирішується питання про його затримання. Триває слідство відповідно статті 115 частина 1 ККУ. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

 

 

Попередня стаття

Через аварію на колекторі частина Тернополя залишилася без води

Наступна стаття

Після нічного ДТП в реанімації помер житель Тернопільщини

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.