Після нічного ДТП в реанімації помер житель Тернопільщини

Дорожньо-транспортна пригода сталася у Монастириську. Водій автомобіля збив перехожого і втік. Потерпілого бригада швидкої доправила до реанімації, але врятувати життя чоловікові не вдалося. Від отриманих травм він помер.

 

Правоохоронці затримали водія. Ним виявився двадцятисемирічний житель Монастириська. Свою втечу пояснює тим, що поїхав за швидкою, аби уточнити стан потерпілого. Потім автівка забуксувала і він її залишив. На момент аварії молодик перебував у стані алкогольного сп’яніння, а в автівці, окрім нього, була сестра та його трирічний син.

 

Водія затримали відповідно до статті 208 КПК. Триває слідство відповідно до статті 286 частина 2 ККУ. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

 

 

Попередня стаття

На Тернопіллі недалеко від дому знайшли вбитого чоловіка

Наступна стаття

Тернопільський поліцейський вимагав тисячу доларів хабара

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.