Атака шершнів: на Тернопільщині знищили десяток гнізд небезпечних комах

Вчора, 6 серпня,  рятувальники 8 разів виїжджали на допомогу людям, які потерпали від сусідства із небезпечними комахами. Знешкодили 9 гнізд шершнів та осине кубло.

 

Два гнізда шершнів забрали з горища «Будинку дитини № 2». Також гніздо знешкодили з-під покрівлі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Винниченка, 7. Небезпечних комах забирали і з  будівель у селі Целіїв Гусятинського району, Бучача, села Долина Чортківського району, Геленків Козівського району тощо.

 

– Представники ДСНС працювали в захисних костюмах із дотриманням необхідних заходів безпеки. Вилучені гнізда з небезпечними комахами вивезено за межі житлової зони, – повідомляють в Управлінні ДСНС України у Тернопільській області.

Попередня стаття

Водійка, яка знесла огорожу в центрі Тернополя та облаяла поліцейських, їздила без документів (Відео 16+)

Наступна стаття

Відтепер військові вітатимуться “Слава Україні”

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.