Півфіналіст “Битви екстрасенсів” приїхав у Тернопіль позбавляти жителів негативу

 

Вперше у Тернопіль  приїхав півфіналіст 16-го сезону “Битви екстрасенсів”, ведучий агропрогнозу на телеканалі СТБ та експерт телеканалу 2+2 – Рафаїл Бражеєв. Таролог проведе прийом громадян.

 

Рафаїл твердить, що він знімає порчі, прокляття, привороти, відвороти, вінець безшлюбності. Завдяки власній методиці робить «ремонт» у житті та свідомості. Екстрасенс відновлює пам’ять, зцілює мігрені, алергічні прояви, допомагає позбутися депресій, фобій та вийти з важких життєвих ситуацій.

 

Тривалість консультації та кількість зустрічей залежать від складності проблеми. Запис за телефоном (096) 005-02-74.

 

Варто зазначити, екстрасенс вже у Тернополі. На своїй сторінці у Фейсбук таролог розмістив світлину та підписав «Растворяешься в красоте, Тернополь)»

 

Попередня стаття

ТОП-6 найсмачніших рецептів для пікніка

Наступна стаття

8 серпня – Всесвітній день кішок

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.