У Тернополі чоловік хотів вкрасти електроінструменти

У Тернополі на Гайовій чоловік незаконно проник до будівлі приватної фірми. Про це патрульним повідомила жінка, яка побачила розбиту шибку будинку.

 

Правоохоронці обстежили територію та почули чиїсь кроки всередині. Інспектори викликали на підсилення ще один екіпаж та повідомили власнику фірми. Невдовзі він приїхав та відімкнув двері. Зайшовши всередину, охоронці порядку помітили чоловіка, який причаївся під стільцями.

Патрульні затримали його та викликали слідчо-оперативну групу. Чоловік намагався викрасти електроінструменти.

 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до шести років позбавлення волі. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

На сесії Тернопільської міськради розглядатимуть понад сотню земельних питань (НАЖИВО)

Наступна стаття

Тернополянка стрибнула з восьмого поверху через сварку з сином

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.