За тиждень – п’ять порушень. Водійка, яка обматюкала патрульних, забрала авто (Відео)

На вмовляння патрульного пройти алкотест, затримана в центрі Тернополя, нетвереза кермувальниця реагує матюками. За кермом Nissan Juke вона  знесла огорожу і виїхала на тротуар. Відео з неадекватною водійкою набрало понад мільйон переглядів у соцмережі.

–  6 серпня близько 10 год вечора патрульним надійшов виклик про те, що на вулиці Замковій автомобіль Nissan Juke зніс турнікетну огорожу, вчинив ДТП. Патрульні за лічені хвилини були на місці події. Водійка транспортного засобу 37-річна жінка була з явними ознаками алкогольного сп’яніння, вона неадекватно поводилася, лаялася, – прес-секретар УПП ГУНП у Тернопільській області Оксана Смільська.

Авто того ж вечора забрали на арешт майданчик, а жінку до розгляду справи у суді відпустили додому. Нині вона разом з приятелем прийшла за авто. У коментарях в соцмережі користувачі назвали ім’я кермувальниці. Як виявилось, це дочка місцевого підприємця та екс-дружина тернопільського бізнесмена та депутата Наталія Зоткіна.

– Ми вже понад 14 років не живемо разом, але якби не було в нас спільної дитини, а так для сина це великий стрес, – розповів депутат Тернопільської міськради Володимир Бліхар.

На місці аварії поламана залізна огорожа та уламки пластмаси від автівки. П’ятеро робітників зварюють докупи турнікети. Чимало тернополян стали свідками ДТП. Пан Богдан спочатку почув сильний удар, а з балкона побачив розтрощений паркан та автівку, яка опинилась між пішоходами.

– Та там хлопці якісь ледве відскочили, а якби діти йшли. Вона була підозріла, неадекватна. Спочатку закрилася в машині, її вивела поліція, – очевидець Богдан.

Кермувальниця Nissan Juke вже потрапляла в поле зору правоохоронців. Тиждень тому вона в’їхала в припарковане авто і втекла.  Тоді обійшлась двома протоколами. Цього разу зафіксовано три порушення: керування на підпитку, вчинення ДТП та дрібне хуліганство. Долю зухвалої водійки вирішить суд.

Наталя КОЛОДІЙ, Іван КОЗОРІЗ, у Фокусі дня, МедіаТОР

 

 

 

 

 

 

Попередня стаття

Нові державні будівельні норми заборонять забудови у зелених зонах

Наступна стаття

Чи знали Ви, що муркочуть лише домашні кішки?

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.