Планшетам депутати Тернопільської міськради раді, але користуються власними (Відео)

44 планшети марки Nomi C101012 та 44 універсальні батареї закупили для депутатів Тернопільської міської ради. Гаджети придбали для економії паперу. Ціна одного планшета – 2800 грн, а одного павербанка – 430 грн. Загальна сума, яку витратили на покупку техніки – 142 120 грн. депутати кажуть, ця сума окупиться за два сесійних засідання.

– Дуже багато паперу йде на друк документів. А планшети – це зручно. Ними ми користуємося і на засіданнях комісій і безпосередньо на сесії міськради, – кажуть депутати

Планшетами, кажуть депутати, користувалися і раніше. Проте використовували власні.

– Я маю власний планшет, тому користуюся своїм. Той, що придбала міська рада, для мене трошки заслабкий. Бо на цьому девайсі зберігаю великий обсягом інформації.  Але ідея дуже хороша. Так працює весь світ, – продовжують депутати.

Поки новація працює у тестовому режимі.  Частину документів  все ще друкують на папері.

Попередня стаття

Першачки без прописки користуватимуться громадським транспортом, як і тернопільські однокласники

Наступна стаття

«Купальник – ідеально», – тернополяни про одяг цього тижня (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.