На Тернопіллі квартирант вбив власницю будинку, а потім підпалив помешкання

Після ліквідації пожежі в Заліщиках в одній з кімнат будинку надзвичайники виявили мертвою сімдесятиоднолітню власницю житла.

 

При попередньому огляді на тілі жінки виявили тілесні ушкодження – на голові більше двадцяти ударів, нанесених палицею.

 

Правоохоронці затримали ймовірного вбицю. Ним виявився раніше судимий житель району. Чоловік притягувався до відповідальності за розбої та грабежі. Підозрюваний рік тому знімав кімнату у своєї жертви і знав, що пенсіонерка усю пенсію відкладає на карточку. За його підрахунками там мало бути майже п’ятдесят тисяч гривень.

 

Вночі зловмисник потрапив до будинку, вбив жінку та почав шукати карточку. Проте нічого не знайшов. Аби замести сліди, підпалив приміщення та втік. Його знайшли за 20 кілометрів від місця злочину – переховувався в своєї співмешканки.

 

Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Йому оголосили підозру за статтею 115 ККУ. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу. Триває слідство. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області

Попередня стаття

На Тернопільщині кінь до смерті забив господаря

Наступна стаття

Через незначне ДТП більше 10 тролейбусів – в заторі (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.